Acest blog ajuta utilizatorul final al platformei windows in greaua functie de a intretine nu numai de a folosi acest sistem pe platforma windows.

Distribuie articol.

Dust Buster XP Utilitar de curatare al platformei windows 2000/7/8/10


Descriere:
DustBuster foloseste o tehnica de scanare bazata pe fuzzy logic pentru detectarea fisierelor temporare si nefolositoare din sistem. Motorul de cautare SensibleScan nu interfereaza cu fisierele de sistem sau aplicatiile instalate, iar analiza sistemului se realizeaza in mod automat.Micut, gratis , foarte util la curatat sistemul.
A fost special creat pentru a vă ajuta să păstrați PC-ul curat, fără a avea fișiere inutile, care ocupa spațiu pe disc. Utilizatorii au tendința de a trece cu vederea fisiere gunoi, precum fișierele temporare, care sunt stocate pe PC-urile lor și, în timp, s-ar putea aduna în număr mare iar sistemul s-ar putea ingreuna și ar ramane puțin spațiu liber pe disc. Aceasta a fost o amenințare constantă pentru sistemele mai vechi, înapoi în zilele când spațiul de stocare era minim, comparativ cu standardele de astăzi. Ușor de utilizat și eficient în prezent, Dust Buster XP este un utilitar care a fost special conceput pentru a lupta cu aceste fișiere, astfel încât utilizatorul poate obține un pic mai mult spațiu pe hard disc. Acesta ia în considerare software-ul instalat, precum și fișierele de sistem de care nu se va atinge, în scopul de a evita deteriorarea datelor importante. De îndată ce rulați programul, procedura de curățare va începe în mod automat. Primul pas cel care verifică pentru elemente care pot fi șterse în siguranță . Al doilea pas este o analiză de specialitate realizate cu ajutorul motorului de căutare SensibleScan, care este responsabil cu eliminarea fișierelor redundante. Pentru aceia care sunt interesați în detalii cu privire la întreaga operațiune oferă un rezumat al întregului proces, de îndată ce curățare este completă.  Nu e nimic de configurat și totul este automatizat, astfel încât acesta este într-adevăr o chestiune de un clic iar acest instrument poate avea grijă de toate de la sine.

Link de descarcare
Link backup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Poate sa te intereseze si...