Exista sau nu virusi pe Filelist traker

La cererea indirecta dar expresa as putea spune, a unui bun prieten m-am decis sa scriu despre adevarul existentei sau nu a virusilor pe filelist sau pe orice traker national sau extern. Sunt foarte entuziasmat ca astazi pot explica tuturor cititorilor acestui blog cum sta treaba cu fisierele downloadate, hai sa spunem asa trase de pe trakere. Cei care descarca jocuri , aplicatii sau orice alt fisier de pe aceste pagini se expun la riscuri pe care o sa le cititi in randurile urmatoare

Pai hai sa incep prin a spune ca ceia ce se downloadeaza de pe trakere se numesc fisiere "0 day" ce inceamna asta, acest "0 day" ne spune ca sunt fisiere aparute scurt timp in urma si care au fost cumva extrase de pe mediul original in care au fost achizitionate si urcate pe net (uploadate) , ceia ce o sa gasiti deci pe trakere or sa fie adunate din toata lumea de la terte persoane, da asa este din toata lumea, acum as vrea sa stiu cati dintre voi are incredere oarba in nenea care zice ca are bomboane sau pur si simplu in persoana care il intreaba daca locuieste in zona aia.
Pe sleau spus nu cunosti persoana care a urcat acel fisier pe net in primul rand deci sursa de unde a provenit acel fisier , ca o fi razor, vitality, ca o fi axxo ca sa nu monopolizam , eu personal nu am incredere in distribuitori anonimi, da bine sunt vecin cu adminu de la razor (echipa de spart protectia cd-urilor cu jocuri) il intreb ia zi man ai virusi pe noua aparitie iar el o sa raspunda nu draga e ok crack-ul :).
Ok acum ca am explicat ce inseamna "0 day" sa explicam ce se intampla cu aceste fisiere de sunt 80% nu mai putin de atat VIRUSATE!! da sunt virusate, nu vorbesc despre crackurile keygen care sunt luate de antivirus din cauza legilor de copyright ci vorbesc despre crackurile (.exe) acele executabile care trebuiesc inserate suprascriind fisierul executabil original al jocului pentru a putea functiona fara a necesita cd original.
Ok acum vom vedea care este modul de virusare si cu ce sunt aceste crackuri virusate asemanatoare.
Cu totii am auzit de vorba aceia: daca nu dai click unde nu trebuie nu te virusezi; Ce ne spune aceasta vorba, presupunem ca avem un crack dinacesta virusat, il utilizam corect facem ce trebuie sa functioneze jocul fara cd, ce facem noi defapt, de fiecare data alt virus se lanseaza presupunem ca este troian nu incape vorba ca nu mai e necesara inca o rulare a acelui crack pentru infectarea sistemului de operare intrucat ea a avut loc deja cu o viteza extrem de mare. Am un exemplu clar de virusare care mi s-a intamplat mie zilele astea si ii puteti gasi dovada chiar aici .
De mentionat ca nici un uploader de pe filelist nu poate fi considerat vinovat de infectarea windowsurilor noastre.

Comentarii

  1. Am nevoie de ajutor.Am descarcat un joc de pe filelist care nu a functionat si cred ca am luat virusi.La inceput cand intran pe chrome si cautam ceva imi deschidea pagina cu yahoo.Azi daca intru pe orice,chiar si pe Youtube,imi apar reclame deranjante.Ce ce nu imi apareau la inceput.Nu stiu daca sunt de pe filelist virusi dar vreau sa scap d ei.Vreau ajutor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scaneaza cu AdwCleaner salut, nu cred ca ce ai tu este de pe filelist. Scanezi cu programul asta si urmaresti daca ai vreo extensie nedorita istalata in browser.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL