Acest blog ajuta utilizatorul final al platformei windows in greaua functie de a intretine nu numai de a folosi acest sistem pe platforma windows.

Distribuie articol.

Cum dezinstalezi media player pe xp versiunea a-2-a

Media player este integrat in sistemul de operare windows din vechi timpuri, nu chiar de la inceput insa este acolo dinainte de a afla eu de el cel putin :). Necesitatea poate face pe un om sa isi doreasca sa dezinstaleze media player, eu am avut aceasta necesitate acum ceva timp din cauza unei erori oarecum fireasca in timpul update-ului de la versiunea 10 la versiunea 11 necesara pentru functionarea unui program de vizionat tv online.
 Uninstaller din Add Remove Programs nu a functionat imi cerea un anumit fisier in posesia caruia clar nu m-a aflam. Ceia ce va voi prezenta este traducerea unei metode de a dezinstala media player de pe windws xp care la mine a functionat si care cred ca v-a ajuta multi utilizatori incruntati.
Solutia este cum urmeaza:
1) Click Start - Click Run - tastam %windir%\$ntUninstallwmp11$\spuninst\spuninst.exe si apoi Ok
2) Dupa aceia click Next in fereastra care se deschide urmat de Finish dupa finalizare.
Cam atat este necesar sa dezinstalati media player poate 11 sau 10  dupa care puteti sa instalati o copie proaspata din urmatorul link Media player 11
>>Versiunea in engleza si prima metoda<<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Poate sa te intereseze si...