Cum eliberez spatiu pe discul C (Local Disk C:) metode avansate.

Daca nu sunteti la fel de norocosi ca mine sau ca alti prieteni de ai vostri care traiesc in secolul 21 atunci o sa gasiti foarte ajutator acest mic curs de curatare a partitiei C: partitia pe care este plasat sistemul de operare windows desigur unii dintre voi ati mai avut instalat si pe partitia D: insa acesta este un caz fericit pentru unii.

 Prima metoda de curatare rapida avansata:
- in meniul start accesati casuta programului Run in care tastati comanda %temp% dupa care in fereastra de explorer deschisa puteti sa stergeti toate folderele si fisierele prezente acolo intrucat acolo s-au stabilit kituri temporare de la instalari de programe si programe deschise daca aveti toate programele inchise ar trebui sa se stearga 99,9% din aceste fisiere daca nu folositi si Folder Unloker.
A doua metoda:
In folderul temp daca apasati pe sageata in sus (xp) veti da peste un folder numit Temporary Internet Files in el puteti sterge folderele care au nume aproape random in afara de fisierul index.dat .

A treia metoda:
Tot din Run accesati al2lea folder temp din sistemul windows tastand in casuta Run urmatoarele: C:\windows\temp  . Si aici de asemenea puteti sterge intregul continut al folderului.
A patra metoda:
Mutati toate folderele mari de pe desktop sau my documents in alta partitie sau daca sunt fisiere importante puteti sa le scoateti pe cd dupa care sa le stergeti.
A cincea metoda :
Cea mai "usoara" metoda este o metoda automata care consta in folositea unui program numit CCleaner pe care il puteti copia de aici puteti utiliza de asemenea si dustbuster.
Ceva nou in domeniu, clean master pt pc descarcati de aici sau aici .

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL