Program de modificat si editat poze

Noul program de modificat si editat poze despre care vreau sa scriu astazi se numeste Zoner (Zoner).
Zoner Photo Studio va permite sa importati fotografiile de pe camere, sa modificati fotografiile si imaginile dupa plac, sa organizati albumele, sa prezentati fotografiile.
Zoner Photo Studio Home Edition este versiunea simpla, usor de utilizat, cu functii accesibile si suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.
Zoner Photo Studio Professional contine functii avansate pentru pasionatii de fotografii. Contine functii de editare avansate, efecte, procesare RAW, etc.
Daca vreti mai multe informatii puteti intra pe siteul reprezentativ in sectiunea de tutoriale unde se explica principalele functii ale acestui program de modificat si editat poze pe adresa http://www.zoner.com/en/tutorials
La descarcare nedespunand de "mijloace banesti" pentru achizitionarea versiunii pro inregistrata veti beneficia de aceasta timp de 10 zile dupa download avand posibilitatea sa prelungiti perioada de proba pana la 30 de zile, in aceasta perioada veti beneficia de versiunea completa a programului avand posibilitatea sa modificati si sa editati poze respectiv sa importati poze de pe tot felul de suporturi mobile, dupa bunul plac.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL