Unde gasesc Apache Open Office

Ce este Open Office : este un proiect open source a carui declaratie de intentie este de "a crea, in cadrul comunitatii, cel mai performant pachet software dedicat productivitatii in munca de birou, pachet care sa ruleze sub toate sistemele de operare mai raspandite si sa ofere acces la toate functiile si datele folosind API-uri bazate pe componente deschise si un sistem de fisiere bazat pe formatul XML"
Open Office este de asemeni si numele produsului dezvoltat in acest context. Este un pachet de programe dedicat productivitatii in munca de birou (programe de tip Office) si care este gratuit pentru toti utilizatorii si cuprinde module pentru procesarea de texte, foi de calcul tabelar, grafica vectoriala, editare HTML si creare de prezentari.
Tinand seama de gama larga de functii inglobate si de modul de operare, OpenOffice.org este comparabil in performante cu pachetele binecunoscute de tip office (disponibile contra cost) si trebuie privit ca o alternativa viabila la acestea.
Deoarece este disponibil gratuit, este usor sa il incercati in activitatea dvs. zilnica.
Imi doresc sa ajut pe cei care au nevoie de linkul mai nou de download al gratuitului vestit Open Office, ok veti observa ca linkurile de download http://www.openoffice.org/ro/about-downloads.html nu mai merg acum e doar momentan, sper cineva sa posteze un coment cand vor functiona.
Pe moment avem linkuri alternative foarte bune, doua la numar o sa le postez in randurile ce urmeaza, Pana la urmatorul post va urez succes in tot ce va propuneti si aveti rabdare cu windowsurile :).
filehippo.com/openoffice
4shared.com/openoffice
Al 2lea link necesita inregistrare dar se face instantaneu.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL