File extension sau cum am schimbat extensia la fisier si nu se mai deschide

Poti sa vezi in imaginea alaturata cum arata fisierele fara extensie "defecte", (acum nu inseamna ca sunt toate rele) dar daca stii ca e un fisier vatamat cunoscut atunci stii cum sa recunosti problema si sa o rezolvi simplu fara batai de cap inutile.



In imaginea alaturata apare evidentiat ce trebuie sa bifezi ca sa nu mai ai probleme cu extensia fisierelor, in al2lea rand aceasta optiune se debifeaza automat in momentul in care instalati un antivirus bun el, dar oarecum intruziv care debifeaza optiunea si face accesibila extensia. 
Cea de a3a poza reprezinta eroarea care apare apare celor care redenumesc fisierul cu extensia "defecta" si de aici porneste problema.

Iar acum rezolvarea: Intai se selecteaza cu click stanga, atentie trebuie sa fi facut vizibile extensiile exact ca in exemplu "raster.txt", dupa aceia se acceseaza meniul derulant din click dreapta unde se selecteaza functia Rename dupa cum se vede in aceasta ultima poza se "monteaza" o extensie valida ex: jpg pt poza, mp3 pt muzica, avi pt video etc.

- Acum sper ca totul a fost clar astept sugestii de la voi in comentarii ma pricep si vreau sa impart cunostintele mele cu oricine doreste sa afle mai multe despre intretinerea si buna functionare a unui sistem de operare.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC