Acest blog ajuta utilizatorul final al platformei windows in greaua functie de a intretine nu numai de a folosi acest sistem pe platforma windows.

Distribuie articol.

Virusul politia romana sau teapa de milioane de dolari


Acest virus denumit "virusul politia romana" de fapt nu este impamantenit el de fapt este un virus care isi modifica forma/numele dupa pozitionarea globala a calculatorului infectat cu alte cuvinte foloseste un sistem de detectie care afla ip-ul calculatorului infectat si setarile ortografice dupa care ia infatisarea celei mai apropiate forme la dispozitie. Vedeti in continuare ce metode eficiente de combatere exista si pareri despre aceasta infectie virala care circula pe internet.
Din pacate cea mai comuna metoda de dezinfectare este reinstalarea sistemului de operare mai nou se pare ca se cauta prin actualizari sa se combata virusul direct de la sursa in windows 8.
Virusul a aparut in urma cu ceva timp in S.U.A., Marea Britanie, Germania, Franta, Elvetia, Austria si Olanda si recent, a aparut si in Romania. La noi in tara, atacatorii solicita plata unei sume de 100 de dolari sau 300 de lei pentru deblocarea calculatoarelor.
Au fost oameni care au apelat numarul national de urgenta al politiei si au intrebat despre aceasta infectie, li s a spus ca e un simplu virus de calculator.
Reprezentatii politiei ii sfatuiesc pe utilizatori sa nu se increada in astfel de inselatorii, intrucat Politia Romana nu trimite niciodata prin intermediul internetului astfel de atentionari.
Alta metoda de dezinfectie ar mai fi: Poate fi sters, cu ajutorul BitDifender LABS, care ofera un removal tools gratuit. Calculatorul, insa, trebuie folosit in varianta SAFE MODE Command prompt, altfel fiind blocat de virus.
Alte informatii aici si aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Poate sa te intereseze si...