BSOD bcmwl5.sys rezolvare blue screen

BSOD(blue screen of death)  sau ecran albastru al mortii :) este o problema comuna inca de la inceputurile windowsului desi poate nu totdeauna albastru pana a evoluat tehnica reprezinta blocarea mai nou completa a sistemului de operare, daca in versiunile anterioare de windows si ma refer poate la windows98 mai mergeamodul ecranelor albastre de afisare te lasau sa revii cumva in desktop sau in aplicatia pe care o rulezi si cred ca desi acele ecrane erau tot albastre nu  reprezentau in multe cazuri ceva capital :)Rezolvarea pe scurt am gasit-o pe net, o sa o traduc din engleza  in termeni simpli sa inteleaga tot omu :).
Ok se pare ca un driver de placa wireles Broadcom incompatibil cu echipamentul hardware de pe sistemul de calcul poate creia aceste erori in sistem, eu personal am intampinat aceasta eroare la inchiderea sistemului de operare practic secventa de inchidere a windowsului era  blocata de aceasta eroare,  pe care ramanea pana cand tineai apasat pe butonul de alimentare cateva clipe. In alte cazuri e posibil ca aceasta eroare  sa blocheze secventa de deschidere a windowsului. 
       Deci metodele de rezolvare sunt in felul urmator:
1) Gasesti cd-ul cu driverele originale ale sistemului si le insalezi pe acelea in loc de ce ai instalat in prezent. Daca driverele originale sunt cele care fac problema as sugera sa folosesti altul de exemplu driverul acesta sau acesta .
2) Deconectezi placa pana ii gasesti un driver diferit sau o placa de inlocuit. Poate daca e pe laptop/netbook o sa fie dificil pasul acesta dar ce e de retinut ca nu o sa functioneze doar daca dezactivati functia wifi poate merge daca dezactivati componenta integrata din bios. Recomand pt instalare drivere programu acesta dar de retinut ca problema cu driverul a fost generata de un driver instalat automat de acesta in rest nu am mai avut probleme vreodata. Sursa
Pana la urmatoarea postare va salut, astept pareri si idei.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL