Distribuie articol.

Yahoo Messenger computer not connected with internet videocall

Mi s-a intamplat sa nu pot apela pe yahoo, nu tu videocall nici call normal adica sa apelez acolo sa vorbesc macar fara camera ca nu e obligatoriu sa vorbesti cu camera, dar zilele astea am reusit sa aflu motivele si sunt vreo doua pt care nu ar functiona unul din motive este unul nerezolvabil decat prin schimbarea clientului de apeluri telefonice via internet si da eu ma refer ca se poate trece la skype imi pare rau ca nu mai am alte exemple dar din cate stiu sunt mai multi clienti de genu.

Ok o sa incep rezolvarea prin a spune ce motive sunt de nu functioneaza de asemenea aparand si mesajul eronat contact's configuration does not support video call.
1) Folosesti o conexiune prin stick gsm de internet, caz rar insa daca se intampla de la stick se poate incerca cu o conexiune prin cablu indiferent wireles sau pe cablu de retea sau chiar pe alt stick.
2) Aici incepe partea usor complicata spun "usor complicata" sa nu sperii pe nimeni deoarece sunt cateva chestii de bifat si debifat si anume: Problema este data de un firewall care filtreaza traficul tuturor programelor care se conecteaza la internet rulate de pe calculator. Acum se stie ca exista firewall in windows (paravan de foc) dar exista si in antivirusi de asemena un astfel de obicei antivirusul are firewall chiar daca nu este conceput musai pentru utilizarea cu internetul.
Deci ce tre sa faci, dupa cum vezi in figura notat cu cifra 1 este ramura "Web Browsers" setari pe care le accesezi apasand tasta F5 de functii dupa ce ai deschis fereastra principala a antivirusului. Aici in ramura aceasta gasesti programele bifate sau nebifate, cand sunt bifate inseamna ca traficul lor este scanat deci ingreunat daca nu ai o configuratie perfecta, aici o sa gasesti si yahoo messenger bifat, daca il debifezi inseamna ca traficul nu va mai fi scanat la nivel de program insa fisierele si folderele accesate de program vor fi scanate, dar dupa cum vedeti la mine sunt bifate x-uri ceia ce inseamna ca aplicatia yahoo nu o sa fie scanata in nici un fel si trebuie sa adaug faptul ca aceasta ramura "Web Browsers" este diferita de ramura "Exclusions" unde nu rezolvati nimic daca umblati pentru problema in cauza.
De retinut de asemenea ca eu sper sa nu se intample treaba asta numai la nod32 dar ceia ce am prezentat eu aici este un exemplu pentru ca pe internet se gaseau numai baz aco nii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Postare sugerata...