Cum rezolvi "Could not load file or assembly "Microsoft DirectX. Direct3D"

Aceasta eroare apare la multi jucatori si se rezolva usor, problema este ca nu asa usor se gaseste o pagina cu could not load file or assembly greu dai de o persoana care sa iti explice de la un capat la celalat ci din potriva se gasesc forumuri pe care afli raspunsul dupa o privire amanuntita si cautare indelunga, uneori poate fi chiar ultimul post si asa sari din forum in forum pana se rezolva. De aici incolo poti sa gasesti aici rezolvari intr-o singura pagina, daca cineva mai are vreo nelamurire pot sa ii raspund sau chiar sa postez aici o lamurire sau o rezolvare daca e ceva interesant, dar hai rezolvarea.

Ok deci in principal aceasta problema este generata de o versiune de directx neacutalizata.
      "Microsoft DirectX este un grup de tehnologii concepute pentru a face computerele bazate pe Windows o platforma ideala pentru rularea aplicațiilor și afișarea bogate în elemente multimedia, cum ar fi grafice full-color, video, animație 3D, și bogat audio. DirectX include actualizări de securitate și de performanță, împreună cu multe caracteristici noi din toate tehnologii, care pot fi accesate de aplicații folosind API-uri DirectX."
 Nu am scris eu ce a fost mai devreme e doar un citat de pe site microsoft  dar hai sa va dau link pentru descarcare si poate un printscreen.
Link descarcare DirectX
Faceți clic pe butonul Descărcare din această pagină pentru a începe descărcarea, sau alegeți o altă limbă din lista verticală și ulterior apasati "No thanks and continue". pentru a continua descarcarea fisierului dxwebsetup.exe
Cam atat multumesc pentru citire si va invit sa vizionati etichete de interes de pe pagina mea. Bookmark and Share

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC