failed to initialize properly 0xc00001d click on ok to terminate

The application failed to initialize properly 0xc00001d click on ok to terminate the application.

Ok aceasta este eroarea o sa pun si o poza sa se vada. Ideia este ca am gasit un lucru care ar putea sa genereze aceasta eroare. Din cautarile pe forumuri se pare ca nu stiu ce firma din Silicon Valley nu a facut procesoarele pentru toata lumea si ca nu suporta anumite instructiuni comenzi care se trimit la procesor nu sunt procesate, vezi aici .
Se vede in poza faptu ca hard diskul este pe duca mai are 7 procente vlaga si ca o sa pice cat de curand. Intrigant este faptul ca are o performanta la grad de excelenta(simt lipsa diacriticelor). Vreau sa adaug ca majoritatea programelor pe care doream sa le instalez dadeau eroare, acum am zis sa nu fie si sticu meu virusat pentru ca il folosisem pe pc inainte de a reinstala, o sa il scanez maine dimineata. Ia sa pun si poza cu eroarea, observati ca am drivere de la finuta :). Maine am hotarat sa incerc un hard diferit si sa vad ce rezultat o sa am. Daca totul o sa fie ok atunci o sa postez aici o actualizare. pana atunci astept sa dai like si sa te abonezi ca sa primesti informatii de ultima ora (00:59). O zi buna iti urez
Btw programu cu care am interogat hardul aici. Eu am ales versiunea portabila aici.
Edit
Am fost, am incercat alt hdd, am dat si cpu mai mic in bios, procesor amd Athlon XP 2400+ mergea la 1600 l-am dat si 1500 si mai mic dar nu a facut nici o schimbare, ram ddr1 1gb 512x2 pc-2700 333mgz, am zis ca memoria ram e de vina dar nu am mai probat. Deci cpu e posibil sa nu suporte cine stie ce instructiune pt ca nu mergea sa completez instalarea Visual C++ 2010 Redis, ar fi trebuit incercat alt cpu. In fine ii merge, pe youtube , fb dar anumite programe dau eroare la pornirea instalarii sau dupa.

Comentarii

  1. Buna ziua. Ai rezolvat. Si la mine apare aceeasi eroare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu atunci am schimbat placa de baza, am dat acea placa unui prieten care avea nevoie pt muzica dar am inteles ca el a schimbat procesorul si a mers sa instaleze restul aplicatiilor.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL