Acest blog ajuta utilizatorul final al platformei windows in greaua functie de a intretine nu numai de a folosi acest sistem pe platforma windows.

Distribuie articol.

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

   Este un program ce amplifica sunetul de la boxe pentru laptop-uri, căști, pc și mai mult! Functioneaza pe windows xp/2000, 7, 8, functioneaza pe MacOS si de asemeni ca aplicatie pe Ipad sau Iphone. Până în prezent, în căutarea pentru un sunet mai bun ați avut doar o singură opțiune; investind pentru achiziționarea de noi echipamente audio, căști și boxe.  Este un procesor de software activ care scanează semnalul audio în timp real, folosind profiluri personalizate optimizează pentru redare. O experiență interactivă revoluționară schimbă modul în care asculți sunetul, fie că este vorba de muzica preferată, filmele, comunicare internet, streaming video sau jocuri.  E ca și cum ai avea un inginer de înregistrare personal care trăiește în interiorul computerului.
    Acesta este creat de compania Bongiovi Acoustics, iti voi prezenta cateva din avantajele acestui program.
DPS Plug-In optimizează audio dumneavoastră:
  - Îmbunătățirea calității audio de orice mass-media ascultat pe un PC / laptop / dispozitiv .
compatibilitate windows  - Îmbunătățirea calității audio de formate audio comprimate
  - Diferențele de volum între melodii.
  - Îmbunătățirea claritate de muzică și filme la volume mai mici.
   Pe scurt zilele astea am observat ca anumite filme codate in dublu digital prologic se auzeau foarte rau.
   Imediat ce am realizat m-am gandit sa cumpar un sistem audio ceva dar totusi sa incerc. Dupa ce am instalat acest program am ramas uimit cat de bine se aud video AC3/dolby digital cat si melodiile mp3. Din pacate Windows Vista nu este suportat dar programul merge grozav in perioada de proba dupa aceia trebuie cumparat dar isi face treaba cum trebuie mai ales la filmele online.
Homepage
Download Link
Link download direct

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Poate sa te intereseze si...