Distribuie articol.

yahoo-mail nu mai functioneaza corect pe internet explorer 8

Unii dintre noi vom vizita pagina de e-mail gratuit oferita de yahoo si vom observa ca nu se incarca cum trebuie. Poate anumite functii nu sunt accesibile sau in unele cazuri nu se incarca pagina. Astazi 31 mai 2014 am primit un email de anunt in care yahoo anunta deschis ca nu vor mai optimiza platforma de e-mail pentru internet explorer 8 incepand cu data de 5 iunie anul curent. Ca ideie generala, se vor putea inca trimite mailuri si se vor putea folosi majoritatea functiilor simple ale contului de e-mail ceia ce va insemna ca utilizatorul care nu are un browser avansat cu suport complet HTML 5 si ce mai e necesar va trece la "Basic Mail".

Ce inseamna asta pentru un utilizator simplu de yahoo mail? Pai trebuie sa actualizati browserul anume daca aveti internet explorer 8. In imaginea alaturata poti vedea cum afli ce versiune de internet explorer ai.
daca nu gasesti meniul "Help" atunci vei gasi o steluta si in meniul derulant vei gasi meniul "Despre Internet Explorer". Mesajul original poate fi vizualizat in engleza pe acest link . In aceasta pagina ve-ti gasi de asemenea si un link pe care puteti face actulalizarea(upgrade) browserului. De asemenea gasiti aici o lista cu amabilitatea yahoo care va arata browserele suportate.
Ultimele versiuni ale acestor browsere se pot descarca si instala de la urmatoarele adrese:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Postare sugerata...