Cum faci sa functioneze TinyUmbrella

Acesta este un programel cu care se poate reintoarce versiunea de soft a unui iphone sau ipod in general dispozitive cu sistem de operare iOS. Ce se face cu acest program este ca preia mici fisiere numite generic shsh blops, sau blops, acestea sunt certificate de securitate unice ale echipamentului detinut. Operatiunea este ok atata timp cat restaurezi cu propriile fisiere blops eu nu cred ca ar functiona cu altele dar ar fi ca si cum ti-ai asuma identitatea alcuiva. Oricum multi dintre noi ne-am batut capu cu acest program ca nu pornea si nu misca nimic fara vreo explicatie prealabila. Mai multe informatii despre program gasiti aici , dar continuati la articol.
Acest program are doua stagii de erori, anume stagiul unu acesta raporteaza ca in sistem nu exista instalat JavRa sau cu instalarea java de pe situl reprezentativ anume aici. Eu am instalat versiunea de java corespunzatoare sistemului meu de operare. Cum sa stii ce sa alegi simplu: Windows Offline (32-bit) este pentru sistemele de operare xp, 7 si restu denumite stiintific x86, pe 32 de biti mai precis sisteme de operare care au pana in 3GB de ram de sistem, iar Windows Offline (64-bit)  denumite x64 este pentru sistemele care au peste 4GB de ram.
platforma java (Error No JVM could be found on your system. ) pe care se pare ca ruleaza tinyumbrela. In al doilea stagiu raporteaza ca nu poate valida librariile.1) Prima problema se poate rezolva cu programelul
2) A doua problema este aceia ca nu poate valida librariile, (Unable to vaildate libraries.), Din experienta mea am vazut ca in folderul C:/"Your username"/.shsh  se face un folder .cache care contine un fisier cu extensia ".JAR" se pare ca la cei care nu se valideaza librariile acel fisier are o marime apropiata de 0kb. Ceia ce trebuie sa faceti ca sa rezolvati problema este sa descarcati acest fisier de aici (executabil winrar) dupa descarcare dezarhivezi, dublu click sau click dreapta si deschide cu winrar urmat de dezarhivarea fisierelor .cache si .known_devices unde in folderul .cache este continut folderul cu extensie (.JAR) cu o marime de aproximativ 1,51Mb.
Descarca java
Descarca TinyUbrela
Descarca TinyUmbrelaFix Mirror
Articol in engleza

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC