Mentinerea bateriei de laptop corect ( cu baterie sau fara)

Azi vreau sa imi exprim parerea in cazul problemei bateriei de laptop, mereu oameni se intreaba cum ar trebui sa foloseasca bateria pentru ai mari durata de viata sau performanta. Multi preferam o baterie standard care sa tina 3 ore dar daca se poate sa facem ceva sa tina 3 ore si inca ceva? Probabil un posesor de laptop cu minime cunostinte despre acumulatorul auto o sa foloseasca de cele mai multe ori bateria in mod correct asa cum a fost destinata. Stim faptul ca acumulatorul laptopului este doar o simpla baterie la fel ca la mobil sau orice alt dispozitiv din comert dar cand vine vorba despre ciclu incarcare descarcare parerile sunt impartite.
Cei mai multi dintre noi recunosc faptul ca nu ar scoate bateria din telefon daca s-ar juca langa priza cu acesta la incarcat asemenea nici din tableta. O ideie ar fi daca performanta bateriei te deranjeaza poti sa iti cumperi /achizitionezi alta noua sau de ce nu o baterie extinsa care ar mari automat
performantele. Nu exista inca posibilitatea de marire sau revitalizare a performantelor prin anumite practici cum ar fi formatarea, incarcarea inchis sau scoaterea din priza la finalizarea procesului de incarcare dupa care urmat de folosirea echipamentului pe acumulator pana la epuizare. Important este faptul ca atunci cand laptopul se incalzeste in zona bateriei este de preferat functionarea pe adaptor fara baterie pentru protejarea bateriei si pentru aerisirea componentelor calculatorului . Asta daca nu aveti sansa sa schimbati produsul in garatie deoarece incalzirea componentelor ar putea fi in limitele acceptate de contractul de garantie.
Pe final vreau sa spun ca daca toate echipamentele pe baterie ar trebui folosite fara aceasta in momentu in care sunt conectate pe adaptor atunci multe echipamente din cele numite high-tech nu ar mai fi numite astfel.
In linii mari, folositi acumulatorul singur numai cand nu aveti posibilitatea conectarii la o sursa de curent, folositi ajstarile care se pot face din optiunile de alimentare ale sistemului de operare si nu in ultimul rand deconectati acumulatorul numai cand exsta riscul de supraincalzire a componentelor din echipament.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC