Problema instalare adobe flash player plugin ultima versiune.

Uneori exista problema ca flash player descarcat de pe siteul oficial nu porneste instalarea cum mi
s-a intamplat mie zilele astea, am descarcat versiunea 19 care era atunci versiunea curenta. Am accesat instalarea prin dublu click , mi-a aparut ulterior avertizarea de la UAC (User acces control), trebuie sa precizez ca este vorba de un sistem de operare windows xp pe care se intampla treaba aceasta, un amd atlon xp 2600+(1,8) antic cu 512 ram de sistem si 256mb ram video Ati Radeon.
UAC pe windows 7Dupa ce dadeam accept la avertizare nu mai aparea nimic, pe imagine, adica ar fi trebuit sa apara instalarea automata adobe si finalizarea instalarii cu pasii necesari.
 Deci clar nu imi aparea nimic de semenea nu vedeam nimic nici in task manager vreun setup temp sau cine stie vreun executabil ceva care sa dea de veste ca urmeaza ceva. Clar am avut versiuni anterioare salvate de mine si anume versiunea 16 si versiunea 17(ambele web installer), nici una nu a functionat. Unde mai pui ca peste 1 zi cand am incercat iarasi descarcarea acestuia deja se actualizase site-ul adobe flash la versiunea 20, care nu a mers de asemeni. Ok ce am facut eu ... Am cautat pe google lucru care va recomand in putine cazuri sa faceti multi oameni s-au virusat cautand asa maruntisuri cu virusul politia romana, deci intrati doar pe pagini si forumuri cunoscute. Va recomand sa comentati aici vreo alta problema sau sa imi trimiteti mesaj prin formularul de contact. Cautarea mea a aratat in felul urmator flash player install won't start.
Ok pe primul rezultat am aflat raspunsul anume pe pagina aceasta este o pagina pe care va recomand sa o vizitati cei care cunoasteti limba engleza. Raspunsul a fost ascuns printre randuri dar am reusit sa il deslusesc anume... Pur si simplu trebuia descarcat offline adobe flash player installer.
Installerul acela are in jur de 18mb si se pare ca de pe acest link mereu o sa fie ultima versiune. Acesta a reusit sa se instaleze fara probleme, propietarul calculatorului a ramas uluit clar.
Inca o ideie este ca pentru a se instala acest installer are nevoie de minim windows xp cu service pack 3 cat de cat actualizat il gasiti pe acest link si il puteti instala peste sp2(service pack 2) ca si actualizare. Tot legat de actualizare puteti sa incercati initial sa actualizati internet explorer pt xp.
Daca mai aveti asfel de probleme va recomand sa intrebati un specialist, sau pe mine, am aici metode de contact comentariu sau forumar de contact etc.

Comentarii

  1. nu..nu merge nici asa..dupa ce se duce in download nu se mao deschide nimic..ce fac>>??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca sa actualizezi internet explorer daca folosesti xp http://filehippo.com/download_internet_explorer_xp/

      Ștergere
  2. o intrebare..imi apare un chenar pe mijloc;ksu.exe-application error si jos scrie; the exception unknown software exception (0x40000015)occured in the application at location 0x100185fe.si ii dau click on OKsa termine programul si tot apare...dc ii dau cancel to debug the program tot apare..va rog sa ma ajutati dc stiti...multumesc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca iti apare cand se deschide foloseste utilitarul de startup si debifezi ce nu recunosti e simplu http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Startup-CPL.shtml

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC