HP Palm Pixi Plus ajutor arhive intretinere etc

In momentul in care am achizitionat din obor un telefon HP model Palm Pixi Plus a trebuit sa intru in legatura cu mediul webOS care este un sistem de operare cu totul si cu totul aparte. Inca folosite de pasionati, la scara alrga multi avem nevoie de arhive de informatii de tot ce a fost, este si sa speram va fi disponibil pentru aceste dispozitive.
Asa ca in cautarea mea am dat peste tot ce avem nevoie sa folosim asa ceva si voi incepe intai cu decodarea, dupa aceia cu resoftarea(restaurarea) acestor dispozitive. Arhive de jocuri aplicatii ce se mai poate descarca. Deci sa incepem...

Decodare
Nu as fi putut incepe in alt fel. Pe acel site veti primi instructiunile de decodare si cele necesare acestei actiuni. Iar in comentarii veti gasi rezolvari la diverse probleme care or sa apara pe drum spre aceasta.
Activator
A existat asa ceva cum e la iphone in zilele noastre un fel de icloud si acum are nevoie de bypass deoarece serverele de activare nu mai exista.
Instalare Programe
Ca si instalare cu acest program aplicatiile sunt usor de instalat, dupa ce se realizeaza root pe dispozitiv, lucru deloc greu mi se pare ca merge si fara.
Forum cu informatii WebOS
Pe acest forum veti gasi informatii detaliate (in engleza) despre aceste dispozitive.
Aplicatii 
O arhiva cu aplicatii de tot felul WebOS sheruita de un user de pe acel forum.
WebOsDoctor
Bineinteles nu putem uita versiuni ale programului de instalare, Se pare ca in mare parte se gasesc pe aceasta pagina care este o pagina in care sunt salvate arhive ale unor pagini probabil de mult apuse.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC