unsupported os fortnite

La jocul nou lansat "Battle Royal Fortnite" dupa ce il instalez si vreau sa il deschid la butonul de
"Lansare" imi scrie "UNSUPPORTED OS". Se pare ca nu ruleaza pe 32 de biti(x86) . Trebuie sa aveti un sistem de operare diferit si anume unul pe 64 de biti (x64) . Diferenta vine din numarul adrese de memorie  pe care ii poate accesa sistemul de operare. Diferenta intre sisteme de operare este neinteresanta pentru ca majoritatea programelor au versiuni atat pentru 32 cat si pt 64 de biti, iar ce se gaseste doar pe 32 ruleaza si pe sisteme cu 64 de biti, insa de aceasta data reciproca nu este valabila.

Rezolvarea gasita de mine pe net este oarecum simpla pentru cei care cocheteaza cu informatica si putin mai dificila pentru toti ceilalti. Simplu spus pasionatii de informatica vor reusi sa rezolve problema usor iar ceilalti au optiunea doar sa cumpere calculator nou cu windows pe 64 de biti preinstalat.
E bine si sa dai un ban sa stai in fata si chiar ar fi indicat un windows cu licenta care sa poata face actualizarile la zi si sa fie sigur din punct de vedere al navigarii.
Pasionatii de calculatoare au posibilitatea sa instaleze pe o partitie diferita in acelasi calculator un alt windows pe 64 de biti, in video alaturat o sa fie exemplu windows 10 care poate fi descarcat in versiune neactivata de pe pagina microsoft.
Asa pe acelasi calculator vor putea fi gasite doua sisteme de operare poate unul pentru navigare si unul pentru jocuri cum erau mai demult 98 pentru jocuri si xp pentru navigare sau mai tarziu xp pentru jocuri si 7 pentru navigare, dar asta este istorie.
Din pacate tutorialul este in engleza insa pasii sunt simpli si se vad in filmare, daca urmariti incet cursorul in clip o sa puteti sa replicati usor.
Salut si astept comentarii.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC