32LG3000 actualizare firmware daca nu iti reuseste

Zilele astea am cautat sa actualizez softul firmware al televizorului lg un model mai vechiut fara functie smart cu un singur usb care initial este numai pentru resoftare, am inteles ca multi utilizatori deblocheaza pe acel usb un player media care nu cnuoaste chiar toate formatele insa uneori pentru cineva sa faca treaba asta este usor iar pentru altii nu prea se considera necesar intrucat televizorul are majoritatea conectorilor necesari, hdmi , euroscart si vga . Eu am actualizat am crezut ca o sa rezolv o problema cu standby automat credeam ca pot sa fac in momentul care se inchide laptopul sa se inchida ulterior si televizorul dar nu a fost posibil dar macar ramane in screen saver cu mesajul "no signal" . Deci sa vorbim despre actualizare ca nu este chiar asa de simplu sa gasesti modalitatea pe net fiecare persoana spune de modelul lor tv se incurca metodele si modalitatile.
De exemplu multi spun ca trebuie sa iti instalezi telecomanda universala pe telefon si chiar specifica de un telefon symbian model vechi acum doar nu o sa cautam telefoane vintage ca sa ne rezolvam problema. Poate o sa credeti ca trebuie o telecomanda de service cum se specifica sau poate o telecomanda originala a telefonului insa eu am reusit cu telecomanda universala model "Selecline" gasisem modelul pe net mai ieftina decat transportul 14lei bucata . Dar nu conteaza ideiea e ca sunt mai multe metode probabil de a accesa meniul de actualizare insa diversitatea face sa reusiesti mai repede dar nu e recomandat sa incerci metode neortodoxe cum ar fi sa refaci exact metoda invechita a cuiva care iti zice ca trebuie sa cauti un telefon anumit model sau o telecomanda de sevice haha.
Deci ce pot sa iti spun eu este sa urmaresti in continuare pasii prin care mi-a reusit mie.
1) Numele fisierului de actualizare:
Fisierul de actualizare copiat din acest link  uneori nu este citit de televizor pentru ca are numele prea lung asa ca trebuie sa incerci sa il redenumesti simplu upgrade si cam atat la pasul acesta.
2) Tipul de fisiere al sticului:
In zilele noastre tipul de fisiere fregvent folosit pentru sticuri este fat32 pentru sticuri sub 4gb iar ce depaseste majoritatea profesionistilor vor formata in ntfs pentru acces rapid la fisiere viteza de indexare etc.
Culmea este ca eu dupa ce am incercat pe fat32 si nu mi-a reusit am incercat ulterior in sistemul de fisiere fat(File Alocation Table). Acest sistem de fisiere este mai vechi insa este compatibil cu mai multe dispozitive decat fat32 sau ntfs acesta din urma functionand pe dispozitive mai noi dar nu din acelea ieftine.
3)Butoanele de pe telecomanda
 Trebuie sa te asiguri ca butoanele pe care trebuie sa le apesi pe telecomanda sunt functionale cu adevarat, adica modelul de accesare a actualizarii necesita sa accesezi meniul unde sa evidentiezi doar selectia setari, deci dai doar din tastele directionale sageti pana ajungi deasupra setarilor pe care ramai si apesi de cateva ori (5) de 5 ori pe cifra 7 sau la fel pe cifra 9.
Din cate am inteles pe cifra 7 iti apare meniul siplu de actualizare desi pe amundoua meniurile specifica expert .
4) Daca cumva s-a intamplat sa pice curentul in timp ce se actualiza si undeva pe la 20-30% procente si nu mai porneste televizorul atunci trebuie sa cauti ajutor specializat, se specifica cei care fac actualizare si cunosc faptul ca au probleme la circuitul electric ei folosesc in general o sursa neintreruptibila de curent(ups) .

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC