Cum rezolvi windows resume loader pe Windows 7 sau reinstalare fara tastatura

Problema cand apare acest meniu este ca nu mai merge tastatura, de multe ori utilizatorii raporteaza ca pc a trecut automat pe setari defaul ale bios-ului si ca s-a anulat emularea usb keyboard. Cei mai multi care au reusit rapid prin metoda simpla de a monta temporar si a utiliza o tastatura pe mufa rotunda ps2 care spun acesti utilizatori le-a permis sa apese enter care a sters fisierul de restaurare defectuos.
Problema este ca majoritatea celor care nu au reusit sa rezolve rapid se chinuie poate in acest moment sa reinstaleze windows.

Eu am rezolvat cu acesta metoda pc care mi-a creiat probleme la boot (nu puteam selecta din taste) si care personal l-am putut desface. Parerea mea daca ai ceva sigilat sau nu te pricepi mai degraba mergi la service/garantie.
Rezolvarea usoara este ceia ce eu am numit "old switcheroo" cum spun americani si ca sa nu lungesc mult vorba acesta rezolvare consta in pasii:
1) Deconectare hard-disk si introducere mediu de reinstalare windows indiferent de versiune.
2) Apar partitiile la instalare particularizata se sterge partitia principala dupa care daca va permite continuati instalarea daca nu mergem la pasul 3.
3) Se restarteaza unitatea cu mediu de instalare inca conectat si acesta nemai-gasind sistemul de operare pe partitia principala atunci o sa porneasca automat de pe mediul de instalare si de aici se continua in mod normal.
Este posibil ca instalarea sa  trebuiasca finalizata cu ajutorul cursorului mouse si tastatura sa se instaleze in sistemul de operare tocmai la finalul instalarii.
Astept parerile voastre daca am fost suficient de explicit intrucat se pare ca este destul de complicat mai ales atunci cand nu ai tastatura ps2 si chiar nu poti intra in bios sa reactivezi setarea de compatibilitate a acesteia.
Alte surse

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC