Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Problema aceasta  am intalnit zilele astea cand m-am portat de la cartela la abonament si am pastrat aceiasi cartela care de obicei la android preia automat numarul centrul de servicii de mesaje scurte. Am incercat initial cu o inchidere si redeschidere a telefonului insa nu a functionat. Intrucat aveam deja un mesaj in coada de trimitere am incercat rapid retrimiterea la fiecare pas si dupa ce am cautat pe internet am dat de o pagina care avea exact codurile necesare pentru actualizarea numaru centrului sms . Pe forumuri mai greu se gaseste rezolvarea acestei probleme si banuiesc ca daca mergeam intr-un centru apartinand retelei mele ar fi durat oricum ceva intrucat este necesara introducerea catorva coduri pe tastatura de apel asa cum veti vedea in continuare.

1) Tastati pe keypad ##5005*7672# apoi call ptr a sterge vechiul centru de mesaje(nu poate fi rescris un nou numar de centru mesaje peste cel vechi-explicatia specialistilor)

2) Tastati pe keypad **5005*7672*nnnnnnnnnn# apoi call. e si aici e buba. *nnnnnnnnnn# e numarul de centru servicii care il aflati de la Vodafone sau Orange dupa caz. Ptr cei care au deja instalat Region Patch numarul trebuie tastat cu +407nnnnnnnn. Ptr cei care au Vodafone secventa e **5005*7672*+40722006000# prepay sau **5005*7672*+04722004000# abonament dupa caz

3) Tastati pe keypad *#5005*7672# apoi call ptr a verifica numarul centrului de servicii daca a fost instalat corect

4) Incercati sa trimiteti un sms. cu siguranta va merge!

Link

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC