instaleaza f.lux pentru sanatatea ochilor si un somn linistit



     Aplicatia schimba nuanta de pe display fie ca este vorba despre telefon laptop sau chiar PC. Ce rezolva aplicatia, pai se pare ca exista asa-zisa "lumina albastra". Aceasta este emisa prin lumozitatea ecranului si se pare ca dauneaza ochilor. Acest program schimba luminozitatea si aceasta operatiune se realizeaza automat la venirea noptii. Eu am instalat momentan si o sa vad ce efecte o sa aiba. Eu port ochelari de vedere cu protectie si se pare ca sunt realizati pentru aceasta lumina artificiala. In rest o sa mai scriu cateva detalii despre acest programel si va recomand sa il incercati si sa scrieti si voi parerile voastre despre acesta.
Pe site se prezinta urmatoarele idei, o sa incerc sa traduc:1) Ai observat vreodata cum oamenii care tasteaza pe un dispozitiv electronic au o aura albastra.
2) Te trezesti in miezul noptii cu dorinta sa notezi repede ceva pe pc sau smartphone si acesta te orbeste pe moment.
3) O ideie simpla de pe site explica: "In timpul zilei ecranele arata bine, ele sunt gandite sa afiseze luminos ca soarele dar la ore tarzii gen 9:00 , 10:00 sau chiar 3:00 dimineata nu este bine sa privesti soarele.
4) Programul f.lux isi propune sa rezolve aceasta problema adaptand luminozitatea ecranului automat pentru zi si noapte.
5) E posibil lumina puternica emisa in mod normal de ecrane sa strice somnul, de aceia il poti folosi pt a-ti rezolva aceasta problema sau doar pentru ca ecranul arata mai frumos.
6) Acesta iti asorteaza luminozitatea ecranului cu lumina din camera(fusul tau orar), adica noaptea schimba pe temperaturi mai calde iar ziua pe temperaturi mai aprinse automat.

Link descarcare PC
Link descarcare MAC iOS

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC