Cum recuperezi date de pe o partitie defecta inaccesibila in windows 7

Deci in primul rand se intampla uneori desi ai folosit calculatorul exact cum ar trebui cu timpul anumite componente sa inceapa sa scartaie sau pur si simplu sa nu mai functioneze cum trebuie desi tot pare sa fie in ordine. In momentele astea te gandesti oare cu ce ai gresit ca doar il folosesti normal poate putin mess , putin facebook poate mai mult youtube, ultimul dintre ele fiind un site inofensiv. Cititi in continuare probabil una din rezolvari dar folosita de mine zilele acestea.
Acum hai sa recuperam fisierele de pe partitia asta inaccesibila care ne da batai de cap ca pe aceasta sunt toate pozele si toate video care cu foarte mare grija le-am organizat in foldere.
Sa incepem rezolvarea acestei probleme:
Pentru rezolvare si anume rezolvarea fiind recuperarea fisierelor si pe urma formatarea ca totul sa revina la normal vom folosi o distributie de linux, un produs software open source sau cum s-ar spune liber de orice licenta, obligatie materiala sau intelectuala. De retinut linux nu este o minune venita de undeva de sus in cazul asta ci doar un program dezvoltat continu capabil sa citeasca o partitie cu un defect logic caz in care windows face ceia ce face... "pentru securitatea datelor".
1) Accesam pagina de descarcare a ultimei distributii aparute de ubuntu linux.
2) Descarcam versiunea care ni se potriveste oricum pe 32 sau 64 de biti pentru ce avem nevoie o sa mearga struna fara nici o problema.
3) Dupa ce s-a descarcat imaginea iso o sa o scriem pe un dvd si o sa o folosim sa pornim calculatoarul cu aceasta.
4) Dupa ce calculatorul a pornit cu ubuntu si acesta ruleaza in modul demo de pe dvd.
In continuare vei gasi pe ecran in stanga un folder evidentiat in poza care accesat va afisa partitia C si partitia D sau care din ele este defecta. Vei putea salva fisierele pe un stick sau chiar pe discul C undeva in radacina acestuia intr-un folder nou creat.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Exista sau nu virusi pe Filelist traker