5 lucruri de stiut cum te pregatesti de instalat windows sau orice sistem de operare


1 Indiferent ca instalezi sau reinstalezi sistemul de operare in principal trebuie sa ai driverele pregatite pentru piesele importante pe care le ai in sistem.
Trebuie sa te asiguri ca driverele sunt compatibile cu versiunea sistemului de operare pe care il instalezi. Anumite sisteme instaleaza automat majoritatea acestor drivere.
2 Daca nu esti la prima instalare ar trebui sa ai sau sa iti faci un cd/usb cu programele utilitare necesare tie.
Citeste in continuare...

Poate folosesti un player sau un editor de text, poate folosesti chiar vreun converter de fisiere, trebuie sa ai un arhivator de gen winrar. Trebuie sa te gandesti la un antivirus si la necesitatea acestuia.
3 Daca ai folosit sistemul pentru ceva timp este bine sa mergi sa salvezi sau doar sa rememorezi principalele parole memorate probabil in browser, fie ca este chrome sau firefox aceste parole salvate sunt oarecum usor de gasit in setari.
4 In acelasi timp daca upgradezi hardul ar fi bine sa faci o rutina din a face backup atunci cand reinstalezi si sa iti salvezi tot ce este de trebuinta pe un dvd/usb ceva. La upgrade trebuie stiut ca este necesar formatarea si partitionarea in dimensiuni necesare tie, unii omanei oferind de multe ori sistemului de operare partitia cea mai mare pastrand o partitie de proportii mai mici pentru salvarea anumitor fisiere.
5 Si ca sa pun cireasa pe acest tort pot sa iti spun ca poti urmari tutorialul de instalare a sistemului de operare pe alt dispozitiv si sa urmezi pasii intocmai, poti chiar sa pui pauza cand trebuie sa faci ceva asa oricum incet o sa incepi sa memorezi pasii si importanta acestora.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL