Schimbare/rotator imagine de fundal logon windows

 Eu personal am descarcat acest program ca sa pun imagini motivationale si din acele de walpaper cu imagini frumoase. Aplicatia este denumita Logon Screen Rotator si ajuta sa schimbi poza ecranului unde se /lsrotator/.
tasteaza parola windowsului acolo unde alegi userul pe care te conectezi in windows admin sau guest etc. Mai multe detalii pe pagina producatorului care dezvolta mai multe tipuri de utilitare pentru windows 7 sau 8,10 etc.
Accesati pagina Luke P. pentru restul utilitarelor care pot fi descarcate.

 Logon Screen Rotator este o aplicație gratuită care va schimba imaginea de fundal de conectare la o imagine aleasă de dvs. și, de asemenea, la un moment pe care îl selectați. Opțiunile actuale ca rotator includ optiune de schimbare imagine: în fiecare zi, fiecare logare și fiecare blocare a computerului.
Puteți alege imagini individuale sau foldere de imagini (care vor fi monitorizate de către aplicație pentru modificări) pentru a selecta imagini aleatorii din program. Dacă doriți doar să schimbați imaginea manual, acest lucru este posibil.
-
Alt program de costumizare al ferestrei de logon a windowsului, ar mai fi ultimate-windows-tweaker-v2-a-tweak-ui-for-windows-7-vista si se poate descarca de pe link
Tweaker mi-a trebuit pentru ca pur si simplu nu aveam butonul de shutdown in ecranul de logon si a trebuit sa il scot la iveala cu acest utilitar .

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Exista sau nu virusi pe Filelist traker