Personalizare iluminare taste corsair k70 lux rgb efecte si osd dupa aplicatii

 

Probabil ai de ceva timp o tastatura rgb de genul dar cam greu sa personalizezi iluminarea pentru ca ledurile la aceasta tastatura sun rgb care inseamna ca ai trei culori pe tasta. Problema multora este ca nu se salveaza utima setare adica utima personalizare insa probabil treaba asta tine de confidentialitate si cine stie procesorul arm incorporat in tastatura nu poate fi incarcat in continu lucru care l-ar suprasolicita si i-ar scurta viata. Detalii detalii si limitati tehnice mergem mai departe. Aplicatia cu care se personalizeaza se gaseste pe pagina producatorului la sectia download si pentru descarcare puteti sa scrieti pur si simplu modelul tastaturii in caseta de cautare. 

Aplicatia nu este stufoasa si recunoaste toate dispozitivele conectate apartinand de marca aceasta. Insa efectele sunt oarecum usor accesibile fiind programat initial un efect. In momentul in care selectezi primul efect in stanga in acea lista apar pe centru in partea de jos a aplicatiei chenarul de selectie al efectelor si de aceia am scris aici pentru ca efectele sunt acolo pe centru intr-un "meniu dropdown" , un meniu derulant care cuprinde restul efectelor disponibile . Fiecare efect in parte accesat imediat se va afisa pe tastatura . Pentru a salva acel efect exista buton special iar dupa salvare acesta va aparea in lista din stanga de efecte predefinite de unde acesta se va selecta rapid pentru schimbarea la acel efect. Schimbarea efectelor in aceasta maniera este rapida si instanta. pana acum nu am vazut daca exista posibilitatea de trecere automata de la un efect la altul in standby sau alta forma dar ai optiuni sa se inchida efectul la apasarea tastei sau sa se deschida efectul in momentul apasarii. Urmati pasii 1 2 si 3.

Astept pareri despre tastatura si efecte, in plus am inteles ca se pot si importa efecte . Iar pentru osd dupa aplicatii trebuie sa intrati direct la setari.

Inca o data efectele or sa dispara la inchiderea si deschiderea calculatorului insa in momentul in care o sa deschideti aplicatia sau aceasta o sa se lanseze automat efectele salvate vor reveni si se vor aplica automat. Poate cine stie o actualizare viitoare sa ofere posibilitatea pastrarii efectelor si folosirea lor pe alt calculator fara aplicatie instalata care momentan este modus vivendi pentru acest dispozitiv.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Exista sau nu virusi pe Filelist traker