Rezolvare Metin jocul este indisponibil pentru tine. Te rugam contactează suport

 In primul rand limba de afișare a sistemului trebuie setata in engleza.

De ce anume trebuie setat in engleză,  anume pt ca la finalizarea instalarii sistemului de operare fiecare alegem tara România iar eu aleg tastatura in engleza us daca nu am diacriticile pe tastatură. Pe vremuri la xp cand era aceiasi situație aparea o eroare ceva gen unicode aplication dar mi-am dat seama dupa ce am instalat la 11 limba romana ca limba de afisare dupa care nu a mai pornit deloc instalarea gameforge. Dupa care de la ora si data am întrat in setarile de limba si tastaturi sau cum scrie regionale parcă și am resetat tot în engleza mergând ulterior fără probleme.

După aceia vcredist trebuie instalat all in one o arhiva se găsește pe net după care reinstalarea în ultimă instanță a clientului . Am mai fost rugat de un prieten sa ii instalez metin pt ca apărea o eroare la instalare chiar aparea și iesea instalarea cu un finish sau cancel ceva. Și dupa ce am actualizat vcredist a mers instalarea perfect. 

Ca să fie totul complet inainte de a mai încerca și cu reinstalare am încercat să adaug tot ce apartine de metin in excepțiile firewall , gen chat cecker parca , metin launcher și gameforge executabilul din program files 86.

Eu zic ca aveți tot ce necesitați sa rezolvați problema și toată șmecheria ar trebui sa fie cu limba de afișare a sistemului poate sa meargă imediat dar recomand un restart normal din meniul start.


Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Exista sau nu virusi pe Filelist traker